Godmorgon

Publicerat 2008-12-31 klockan 11:52:42
Sovmorgon idag igen, André gick upp och tog ut Wilma så jag behövde inte oroa mig för det. Får nog ta tag i det här snart, måste vänja mig till skolan igen haha.
Jag tror att den största anledningen att man blir så jäkla trött när man börjar gymnasiet är att man byter sovrutiner helt och håller. När man gick i högstadiet så började man alltid klockan 8, klockan halv 7 var jag tvungen att gå upp för bussen gick 7. Varje morgon samma sak i 3 år. Jag var iaf aldrig så trött då som nu för kroppen var van. Men nu börjar man ena dagen 1 nästa 8 sen 10 osv. Kroppen hinner aldrig ställa in sig. Det är sjukt irreterande. Det är iaf var jag tror. Tur att man bara har ca 156 dagar kvar sen kan jag sova hela livet haha, (nästan)!!

Nu blir det iaf att åka tillbaka till Yngsjö där nyårsfirandet kommer äga rum. Mitt favorit program har trots allt maraton idag från 11.00 till 17.00  så jag kommer sitta bänkad framför tvn.

PS. Wilma har klippt sig och hon blev hur fin som helst :P Ser ut som en liten valpii.

Gott nytt år! Kram Paulina

No cash

Publicerat 2008-12-30 klockan 23:37:22
Ingen vinst idag heller.
För allas information så är en snyggare design på väg, jag och josse har bara haft fullt upp. Den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge eller hur ;)

Hur som helst, känner mig lite depp eftersom jag ej varit ute på mellandagsrean :(  Men kommer tacka mig själv när jag ligger på en vit strand i något varmt land eller går loss i New York. Nej nu babblas det för mycket. Egentligen skulle jag bara säga godnatt, så God natt och tack för alla kommentarer idag :) xxx PAULINA

Shoppingen:

Publicerat 2008-12-30 klockan 20:58:13

Hej! Idag tog jag och Emma bussen till Malmö vid kvart över 10. Trött som en get var jag och lite allmänt hängig och lite ont i halsen. Emma var inte heller på topp men vi gav inte upp för det ;) Men efter några timmar där nere, efter att vi hade ätit, så fick jag sjukt ont i magen. Vet inte om det var något med maten, men kan ju alltid hoppas för det börjar bli bättre nu.  Så ikväll tar jag det bara lugnt framför tvn och hoppas på att vara helt frisk till i morgon!

Här kommer lite på bilder på min shopping idag:

 
T-shirt (99:-) och frans-väska (179:-) från Gina.


"You light up my day"-doftljus från Lagerhaus. (35:-)

 
Kostym/gubb-byxor från Gina (399:-) och svart tröja med stor krage från Monki (175:- på rea)



Mysig tröja från Monki (175:- på rea)


Färgen kommer inte till sin rätt på kortet, tröjan är mer åt det turkos/gröna hållet . Denna är från Monki.(150:- på rea)


Kortärmad (lite tjockare tröja) med dragkedjor från Monki (175:- på rea)

Känns som om jag shoppade efter hur jag mådde idag. Trött och frusen hela dagen och det blev mest varma tröjor, haha. Nu ska jag lägga mig och dega framför tvn. Ta vara på tiden där ute, för snart är det ett nytt år ;) Kram Josefine

Jag drömmer vidare..

Publicerat 2008-12-30 klockan 19:52:09
Var inom Statiol efter jag köpte smällare tills imorgon. Jag som drömmer om att bli rik köpte mig en skrap-pyramid och en bingolott till ikväll.  Hoppas jag har turen med mig idag för en gångs skull, annars får jag väl kämpa vidare. Jag ska nå mitt mål och jag ska aldrig ge upp :) Haha, för plötsligt händer det (a)

PS. Jag längtar efter att åka utomland mer än någonsin just nu.

Bild från 2006, Maltaresa med Mikaela i 3 veckor. UNDERBART!

Puss&Kram P

Önskemål!

Publicerat 2008-12-30 klockan 14:38:21
Nu när antalet nionoll-läsare börjat öka vore det kul och veta vad ni helst vill läsa om här i bloggen? Alla önskemål är välkommna. /Paulina & Josefine

Konstsim!

Publicerat 2008-12-29 klockan 23:53:54


Godkväller! Det har inte hänt något speciellt för mig de senaste dagarna. Mest jobb. Så det har inte funnits så mycket intressant för mig att blogga om. Idag jobbade jag extra mellan 12 o 15, efter det cyklade jag hem till morfar och hälsade på honom en runda. Sedan åkte jag hem till Emma en sväng ikväll. Vi låg och tittade på gamla avsnitt av Paradise Hotel, haha. Sedan blev vi sjukt rastlösa (trots att vi var sjukt trötta) så vi bestämde oss för att åka in och kolla på bio. "Allt flyter" blev det, och det var precis på den nivån vi var ikväll ;) Såndär övertrötts-humor, så den passade oss perfekt!

I morgon åker vi ner till Malmö en sväng och shoppar!
Godnatt, kram Josefine!

Beställning av brillor

Publicerat 2008-12-29 klockan 22:54:09
Klickade precis hem 2 par brillor från salopeppar.


175kr respektive 99kr, Vilka kap!!
Hugs from P

Christmas

Publicerat 2008-12-29 klockan 22:18:12

Detta är den ända bilden jag tog på min outfit på julafton. Jag körde iallafall på röd peace tee, svart sammetkjol och tunna strumpbyxor (som dock förstördes ganska tidigt under kvällen pga hundarna). Frågan är vad som gäller på nyår?
/Plina

Naturbilder

Publicerat 2008-12-29 klockan 22:03:51
Bilder på naturen blir alltid bra och jag minst sagt ÄLSKAR min kamera!



Önskar bara att jag kunnat åka utomlands med den, då hade jag fotograferat ihjäl mig :)
/Paulina

Måndag

Publicerat 2008-12-29 klockan 21:02:38
Hallå såhär på kvällskvisten :)
Sov ovanligt länge idag, tyckte jag förtjänade det. Gick upp strax efter 1 då hundarna ville ut på en runda. Resten av dagen har gått åt att bygga soffan som mamma och pappa var och köpte medans vi sov. Det började ju inte så bra, min pappa som brukar vara en fixar"nisse" kom in och började klaga hos mig och André på att där inte fanns någon bruksanvisning, och sedan på att det saknades saker i paketet. Jaha sa jag och gick in och började rota bland papperna, och gissa vad jag hittade en bruksanvisning. Efter det började jag rota i facken på soffan (där benen skulle ligga) och där låg dom visst, benen som saknades. Ibland blir man ju bara stolt över sig själv.

Nu är det bara en tvbänk och soffbord som saknas. Var nyss i Åhus och köpte godis till kvällen. Jag lovar, det finns ingen som slår video centers utbud. Älska!

Har ett par bilder från bygget idag med.



Visas något bra på tv ikväll kanske??
Paulina

Converse

Publicerat 2008-12-28 klockan 21:08:47
Har äntligen fått tummarna ur röven (ursäkta språket) och gjort något åt mina äckliga, slitna vita (numera gula/bruna) converse. Dom ligger just nu och badar i en spann med klorin. Har aldrig testat den metoden innan men hoppas på det bästa. Wish me luck.

Paulina
Paulina
Paulina

Idag...

Publicerat 2008-12-28 klockan 20:37:34
...ser jag ut såhär:
Addidas tröja, grått linne med egen design, svart linne från MQ, leopardleggins från Gina, nördbrillor från Tjallamalla.

Kyligt men fräsigt!!



























Paulina♥

Juldagen i bilder!

Publicerat 2008-12-28 klockan 12:25:31
Godmiddag! Just nu sitter jag i köket och väntar på att mina ägg ska koka klart (jag vet, sen frukost). Så jag passar på att lägga upp mer festbilder som jag har lovat er (som inte fungerade tidigare). Detta är från juldagen då vi förfestade hos Elin och sedan drog in till Kuppa :)


Jag och Emma trivdes :D


Partypinglor! Elin, Mik, Maggan och Emma :)


Tessan och Alex :)


Johan och Anton :)


Happy people!


Fråga mig inte, men det är Louise och jag på damernas :p


Maggan och Emma snodde visst min kamera ;)


Tessan och jag i taxin på väg till dansgolvet på Kuppa!

Igår jobbade jag, 15-22, vilket jag även ska göra idag! Ikväll beger jag mig nog hem till Emma efter jobbet. Ha en härlig söndag allihopa! / Josefine

Godmorgon

Publicerat 2008-12-28 klockan 11:35:49
Hade riktigt svårt att sova inatt så jag var så sörens trött i morse när klockan ringde! Snart bär det av mot staden och kvällens planer är ännu oklara. Snabb uppdatering men det är alltid något.
Peace out! /Paulina

Heldag!

Publicerat 2008-12-27 klockan 21:03:26
Hade planerat att åka mot malmö idag med mamma, pappa och André för att inhandla ett nytt tvrum. Soffa, soffbord, tvbänk och tv, hela kittet!! Men efter att vi kommit vilse i Lund (fel vägvisning av mig) hamnade vi tillslut (efter ca 40 min) på Media markt. Inget stress där heller kan man ju säga, stod i 1h 40 min och velade om vilken tv vi skulle ha men det slutade iaf med en 47 tum från LG. Mycket bra kap. Då vi var klara där var det inte längre lönt att åka till Ikea/ILVA så det fick bli pizza på vägen hem. Ska ge oss ut imorgon också och leta efter det som fattas.

Sitter och kollar på körslaget ikväll igen och måste få säga att enligt mig är Eriks kör den bästa, han vet verkligen hur en riktig kör ska låta. Olika stämmor, rätt låt och allt! GRYMT!

Några bilder har jag tyvärr inte att bjuda på idag. Får försöka knäppa några imorgon,

PS. Jag vill utomlands!! (Ska du med Josse??)

Paulina
Paulina

Julavslutningskvällen!

Publicerat 2008-12-27 klockan 12:52:54
(bilderna)

Som sagt, efter att vi hade dansat på vår (hör och häpna!) sista julavslutning så åkte jag hem till Emma. Efter mycket velande så bestämde vi oss för att gå ut på kvällen. Vi mötte upp några från min klass i stan och sedan tog vi bussen hem till Jennifer, också från klassen, där vi hade förfest. Sedan begav vi oss in till stan igen för att slå klackarna i taket både på Class och Grand!


Annie och massor av dans


"Call on me"-dansen som vi bla körde på avslutningen :p


Ordet Karlskrona räcker, haha.


Imma och Fia


Bror och syster


Emma och jag på Class


Vi igen


Denna bilden från Grand får avsluta den otroligt roliga kvällen!

mitt hemliga projekt

Publicerat 2008-12-26 klockan 21:20:18
Har länge funderat på hur det skulle vara att få designa egna tryck på kläder så idag åkte jag en runda, köpte in allt jag behövde och började planera.
Mitt "test" linne fick bli ett vitt (med insperation från illustrationer från internet) och Resultatet löd:


Mitt andra linne som denna gången var grått, designade jag alldeles själv. Efter många ändringar på skissen blev resultatet följande och jag kan ju säga att jag blev ju minst sagt GALET nöjd!




Och som ni ser har jag valt att kalla mig för Nionoll precis som bloggen.
Tänker fortsätta med detta för det var hur kul som helst, ni vet ju att "om man siktar mot stjärnorna så når man kanske trädtopparna" eller hur det ordspråket lyder :)
Ha en härlig kväll och en bra start på helgen. P&K Paulina

Blått är flott!

Publicerat 2008-12-26 klockan 18:51:49


Hej på er! Det har inte blivit så mycket uppdatering från min sida, men jag har passat på att umgås med min familj och vänner, firat jul och festat.
 
Igår hade en kompis förfest i sitt hus, så där var vi ca 23 st, sedan åkte vi in till stan och Kuppa och dansade natten lång. Jag hade urtrevligt! (bilder kommer, nu ska jag nog få ordning på allt igen. Jag har ju en del bilder på lager nu som jag inte kunnat lägga upp). Jag och min storasyster sov i hennes lägenhet i stan inatt, så idag passade vi på att gå in till stan (en rejäl promenad) och kikade lite i affärer. Inte så rolig rea direkt så vi gick och käkade lite, hämtade bilen på Söder sedan åkte vi ut till Elgiganten. Efter lång tids beslutsångest, köpte jag äntligen Netbooken. En liten liten dator. Har precis installerat allt nu så nu sitter jag här och knappar på den. Otroligt smidig! En blå fick det bli, jag diggar färgen.

Nu måste jag snabba mig och packa lite för strax kommer mamma och hämtar mig och ska köra mig till Karl-Henrik :)
Ha en trevlig fredag! Puss&Kram Josefine

25/12

Publicerat 2008-12-25 klockan 18:25:43
Hallå. Hopps ni hade det trevligt igår, själv fick jag en massa fint,
•Stativ till kameran
•Uv-filter också till kameran
•Fransväska
•Heidi Klum - fuck off tee
•Hudprodukter
•Påslakan
•Cash
•Jacka
+ lite småsaker

Vad fick ni?
Ikväll blir det att installera om alla program på min dator som försvann när vi la in ett nyss vista. Jubbigt!
Peace, Paulina

Merry Xmas

Publicerat 2008-12-24 klockan 11:41:18
Måste ju bara få säga att jag fick den allra bästa julklappen igårkväll av en medmänniska på nätet, TROJAN!!!!!!!!!!!!!!!!! Hur jävla misslyckat liv kan en människa ha, sitta och sprida ut virus. Man vill ju bara döda dom. Min dator startar inte längre och jag kommer förmodligen få installera om hela windows så alla mina bilder kommer försvinna :( om ens det kommer funka. Varför ska allt just hända mig?! Men men det måste ju drabba någon och denna gången blev det mig. Till alla idioter där ute, sök hjälp och till er som håller med mig, Ha en riktigt GOD JUL! Kram Paulina

Lillejul!

Publicerat 2008-12-23 klockan 17:14:22
Idag är det lilljulafton, som ska firas hemma hos mamma i år. Danne och Malin är nere från Göteborg, hur trevligt som helst. Vi har slagit in dem sista julklapparna och nu står alla i köket och fixar maten. Resten av släkten kommer vid 6-tiden så nu får jag väl gå och hjälpa till lite. Om jag inte skriver i morgon, så vill jag bara önska er alla en riktigt GOD JUL :)

Tagen för 10 minuter sedan. Jag längtar tills ikväll ;)

/Josefine

Julbak

Publicerat 2008-12-23 klockan 15:05:02
Jag och André (mest jag) gav oss på att baka knäck igår. Det började bra tyckte vi.

Men efter 5 minuter var allt svart och kastrullen/"knäcken" såg ut såhär:

Jag gjorde ett nytt försök, övertygad som jag var att jag skulle lyckas.


Visst blev det bra! Smakar utsökt också.

Dagen innan Julafton idag, ska jag vara ärlig så känns det inte som det? Var är snön liksom??? Nej nu måste jag ta tag i mitt rum. Det ser ut som kriget! Kram Paulina

picts

Publicerat 2008-12-22 klockan 19:50:55
Några bilder på min nya frisyr.




PS, Det är jag som pyntat den otroligt snygga "snea" granen i bakgrunden.
(Jag hatar glitter vilket ni kan se).
Nu ska jag och A baka knäck, mumma!!
Kram Plina

Change

Publicerat 2008-12-22 klockan 14:10:12
Sådär, då var dom sista julklapparna inslagna, blev katastof, är sämt på att slå in paket men det är ju dock tanken som räknas. Fick för mig att jag ville ha lugg igen så det var inte mer med det, jag tog saxen och vips!! (Bild kommer senare). Blev faktiskt super nöjd. Tror jag är lite av en naturbegåvning när det gäller hår ;)

André den tråkmånsen sitter och lirar Bond på datan så jag funderar på att gör detsamma fast på ps2. Nej, inte lata, det är snart jul. Nu går jag upp och drar med honom ut. Vi har en gran som vill in och värma sig !!!  /Pe

Stan idag och strul som vanligt!

Publicerat 2008-12-22 klockan 10:19:04
Godmorgon. Jag vaknade upp hemma hos Emma för en stund sedan. Ja alltså, jag har sovit här inatt. Efter att jag var med Karl-Henrik större delen av dagen igår, hjälpte han att handla lite julklappar, var på Bo Ohlsson så kom Emma hem till mig så låg vi bara och slappade framför tv:n innan vi åkte hem till henne :) Så nu är jag här, men vi ska snart åka in till stan. Ska handla den sista och den absolut svåraste julklappen. Till min pojkvän! Aja det löser väl sig.

Vill bara säga att jag har försökt som en galning att ladda upp alla bilder som jag har lovat, men det funkar FAN inte (ursäkta språket). Jag blir galen!! Jag vet ju själv hur tråkigt det är att läsa andras bloggar med bara text och inga bilder! ÅH!

Nog om det, nu är det jullov och då ska man vara glad! Ha en bra dag, puss på er! / Josefine

My name is Bond, James Bond

Publicerat 2008-12-21 klockan 23:31:12
Godkväll. Helgens uppdatering har väl varit sådär, har mest bara varit hemma, köpt julklappar och spelat mitt absoluta favoritspel på PS2, BOND!!! Har en sjuk liten Wilmi hemma också så man kan inte dra ut på värsta äventyren. Har varit ganska skönt faktiskt, ligga i soffan och njuta av jullovet. Har dock gjort en riktig tabbe idag, glömde mitt sminkbortagningmedel hemma när jag åkte tillbaka till stan och eftersom jag har vattenfast smink i fejjan så blir det att sova med det inatt. Hatar det!

Imorgon blir det pyntning av julgran och förhoppningsvis julbak. Får skärpa mig med bilder också.. Det måste bli fler outfits och annat skoj. Time to sleep, eller iallafall krypa ner under täcket. Hörs imrogon.Godnatt! / Paulina

Julbak och bildstrul!

Publicerat 2008-12-20 klockan 19:12:08
Tjena mittbena! Just nu ligger jag i min säng med datorn i knät och min sovande pojkvän bredvid mig. Jag försöker att lägga upp bilderna från i onsdags när vi var ute, men hur segt är det inte. Jag har lyckats ladda upp två bilder på en halvtimme. Det strular alltid! Åh så irriterande.

Igår hade vi ju avslutning på Teatern (två föreställningar) och det var kul. Vårt nummer var så jäkla roligt ;) Efter det åkte jag bussen hem och sedan efter en stund kom Emma hem till mig. Pratade en massa om lite saker som hänt. Sedan körde vi hem till henne. Då fick hon ett ryck att vi skulle festa och gå ut. Jag velade en hel del, då jag hade haft huvudvärk i stort sett hela dagen. Men efter en del fixande och trixande med fribiljetter och förfest så gjorde vi det. Och jag ångrar det inte en sekund, vilken kväll! Jag hade skitroligt! (Mer om det senare, när jag kan lägga upp lite bilder från kvällen).

Inatt sov jag hos Karl-Henrik så vid två-tiden skjutsade han mig hem då vi skulle ha julbak med familjen idag. Det blev kola, knäck, pepparkakor och snickerskakor :) 

Så dessa bilder är de jag kan bjuda på förtillfället eftersom det strular ;):


Jonna, när hon bakar (glutenfria) pepparkakor, vilket inte är det lättaste!

Denna bilden är från i onsdags när vi skulle gå till biljard.
Tessan, Paulina, jag och Mikaela.

Puss & Kram Josefine

Ps: Har en massa bilder att visa och lägga upp och de kommer så fort det funkar att lägga upp bilder igen :) ds.

utsikt

Publicerat 2008-12-19 klockan 16:19:21
Shit, Låg och kollade på film i tv-rummet och kolla snabbt ut genom fönstret och såg något riktigt vackert. Sprang ut på balkongen och knäppte några bilder direkt.


Bild: Jag

Bild: Jag


15 min senare:


Bild: Jag
/Pe

Utekvällen

Publicerat 2008-12-19 klockan 16:13:11
Lite "vimmelbilder" från Thereses place :)
Mikaela & Therese

Josefine & Jag

Vår lilla picknick

Therese myskodrink..

Min & Josses traditionella

Mik & Tess

Vet inte vad jag sysslar med

Jag och Tess tog med oss nattamat ut

Tess & Månsie

WWW - We went wild


Vimmel från Class

Tess & Jag

Jag & Mik

Lite av Josse & lite av Tess


I't was sooo fun! Josse har fler bilder från kvällen då vi bland annat besökte biljard!
/Paulina

HELKVÄLL!

Publicerat 2008-12-18 klockan 19:21:21
Det blev verkligen en helkväll igår. Jag hade skitroligt! Det var längesedan jag skrattade så mycket. Det som framförallt gjorde kvällen så bra var alla underbara vänner, all sång, dans, foto, filmer vi spelade in, bonde söker fru till halv 5 imorse. Herregud säger jag bara! 
(bilder från kvällen kommer senare!)

Så det var lite tungt att komma iväg till skolan idag kan jag säga, men vi gjorde det. Nu ikväll har vi även varit på teatern och haft genrep inför imorgon. Då gäller det! Avslutning, vilket innebär JULLOV! Åh så härligt! (ska försöka komma ihåg att ladda min kamera så jag kan knäppa några bilder imorgon).

Just nu sitter jag bara och degar framför tvn, väntar på att Bonde söker fru ska börja.
  Puss & Kram / Josefine

 

Lill-lördag!

Publicerat 2008-12-17 klockan 17:52:08
Hej hopp gummisnopp! Skolan idag var ganska smärtfri, en lektion, en runda på stan med Tessan, genrep på Teatern och sedan tog jag bussen hem. Hoppade däremot av tre hållplatser för tidigt då jag gick hem till min kära vän Emma. Satt länge och pratade, vilket behövdes, och bara tog det lugnt!

Nu dessvärre, lider jag av extremt svår beslutsångest. I och för sig så gör jag alltid det i alla lägen, men som Paulina nämnde i förra inlägget så blir det utgång ikväll och vad fanken ska jag ha på mig? Paaaaniiiiik

Aja, det löser väl sig. Nu måste jag hoppa i duschen för om nästan exakt en timme går min buss till stan! Ha en härlig onsdag gott folk, puss på er / Josefine

En bild på söta Emma i våra "yngre" dar ;) hihi.

Avslutning i Liviushallen

Publicerat 2008-12-17 klockan 11:13:57
Lite bilder från avslutningen igår med gymnasterna:
Matilda

Axel & Erik

Jag

Hallen


___________________________________________________

Har håltimme nu tills klockan 1, lite drygt men ganska skönt. Genrep inför Julavslutningen som gäller då och efter det har vi 1 timmes balettlektion. Ikväll är det förfest hos Tess och sedan utgång på class. Kom dit gott folk, gratis inträde!

Sjukt skönt att det bara är 2 dagar kvar till Jullovet. Har inga alls planer på vad jag ska göra men i värsta fall får jag sova bort lovet vilket hade varit otroligt skönt det också :) Har ju trots allt ett litet hemligt projekt på gång som behöver lite tid, kanske ska passa på att göra det då.

Är dödhungrig nu så får ta och käka lite, har dock ont i magen så är inte så värst sugen på något men jag får väl försöka få ner något. Ha en härlig onsdag! Kram Paulina

Onsdag

Publicerat 2008-12-17 klockan 07:47:00
Godmorgon :)

Jag beklagar den dåliga uppdateringen från min sida. Jag skyller det på att jag har en massa andra grejer för mig (vilket jag har!). Men litet kortfattat de senaste dagarna: I förrgår var jag hos Karl-Henrik innan vi sedan åkte till mig på kvällen. På morgonen blev det jordbävning, HELT SJUKT! Jag kan fortfarande inte fatta att vi faktiskt har varit med om det i lilla Skåne. Igår efter skolan tog jag bussen hem, packade och åkte tillbaka in till stan och sedan en buss vidare till Elin. Där spenderade jag min kväll igår och jag sov även där.

Så nu sitter jag i skolan, ganska tidig är jag för jag börjar inte förrän 8.15. Sen kommer jag väl ha diverse lektioner fram till lunch och lite senare idag ska vi även ha genrep inför avslutningen på fredag.

Ha en bra dag! / Josefine

Hemma igen.

Publicerat 2008-12-16 klockan 15:05:27
Vaknade som sagt imorse tjugo över 6 av världens oljud och fönsterna började småskaka. Därefter blev allt helt galet. Hela huset lyfte från marken kändes det som och det var helt osannolikt i ca 20 sekunder. Min första tanke var "Nu är det krig" trodde att det var en bomb som slått i marken och jag låg bara och väntade på att Krigslarmet (som de har i stan) skulle gå igång. Larmet startades aldrig och jag förstod att det måste varit något annat. Smsade Josse och frågade om hon också känt det vilket hon gjort. Då kom vi fram till Jordbävning. Ganska snart började de berätta om det på radion och man fick reda på vad som pågick. Det var sjukt läskigt. Efter en lång stund kunde vi äntligen sova vidare.

Vilket liv vi varit med om vi 90-talister (och många fler), Jordbävning, Millenium, komet, solförmörkelser. Haha unikt :P

En liten bild bjuds det också på.


Nu ska jag äta sedan bär det av till Liviushallen för gympa-avslutning. Peace!! /Paulina

Jordbävningen

Publicerat 2008-12-16 klockan 09:29:33
Jordbävningen som skakade hela Skåne kl 06.20 i morse, mer om det när jag kommit hem från skolan.
/Paulina

Skäms..

Publicerat 2008-12-15 klockan 21:54:03
Uch vilken dålig uppdatering det var här då. Tycker det är roligare att göra inlägg med bilder och det har inte blivit mycket sånt på sistone, så där har min dåliga lilla ursäkt (a) Får bli bättring på den fronten. I morgon kommer förhoppningsvis massor med bilder då jag och mina gymnaster ska ha avslutning i Liviushallen. Det ska bli skoj. Idag har det bara varit en vanlig skoldag. Intressant Arbetsmiljölektion på morgonen som följdes av träning inför julavslutningen. Till sist hade vi foto då vi skulle redovisa en läxa vi haft. Som tur var gillade Robeto mina bilder så då blev jag glad :)

Tycker det kan komma lite snö också,  åtminstone till julafton. Är inget "fan" av själva den dagen, årets drygaste dag enligt min mening, men det kunde vatt lite roligare med något vitt ute att leka i :)

Ps. Har handlat 2 julklappar till André idag, jag börjar komma ikapp ;)
/Paulina

tredje advent

Publicerat 2008-12-14 klockan 21:05:15
Tja gott folk!
Haft en härlig helg? Min har dock gått hur fort som helst. Igår jagade jag och André hektiskt efter en VHS spelare men ingen hade en, ganska förståligt, herregud det är ju dvd som gäller nu för tiden. Till sist fick vi låna grannens och resten av kvällen blev det slappande framför gamla filmer från när vi var små. Skit kul :D

Idag däremot  sov vi länge och hann bara med en runda inom Elgiganten innan vi åkte på 4års kalas till min kusin. Vid 6 åkte vi hem och nu börjar Sanningens ögonblick. Peace /P

Netbook!

Publicerat 2008-12-14 klockan 11:20:11
Godmorgon! Just nu ligger jag i min säng med min Mac i knät och kollar på Idol-finalen. Här kan ni se hela avsnittet! Jag var ju på bowlingen i fredags så jag missade den! (Där fanns en tv på bowlingen, dock inget ljud på eftersom de spelade hög musik. Men jag missade självklart inte vem som vann!)

Har även kikat runder på Elgigantens hemsida efter en Netbook och själklart föll jag för den här från Acer (bilden till vänster). Jag älskar ju rosa! Tror jag ska köpa en sådan. Busenkel att ta med sig överallt!

Disco-bowling!

Publicerat 2008-12-13 klockan 23:28:40
Hej på er! Det har inte blivit så bra uppdatering från mig denna helgen. Var ju som sagt med Karl-Henrik och hans jobb på Åhus-bowling och åt buffé-mat och bowlade, jättetrevligt. Därefter sov jag hos honom och imorse kom pappa och hämtade mig ganska tidigt så körde vi och hälsade på farfar och gjorde lite ärende i stan. Sedan var det bara att åka hem och byta om för idag har jag jobbat mellan 15-22.

Tänkte ladda upp lite bilder från bowlingen igår, men givetvis så strular det. Det har inte fungerat som det ska på ett par dagar nu.. Skumt. Anyway, jag lyckades ladda upp två bilder i alla fall. Måste verkligen skaffa mig en ny kamera också, blir extremt dålig kvalité i mörker med min. Men men, bättre än inget: 

Disco-bowling var det dessutom.

Här skymtar ni min älskling till vänster :)


Nu ska jag alldeles strax sova, det blir nämligen jobb för mig imorgon också! Kram & Godnatt / Josefine

DREADS

Publicerat 2008-12-12 klockan 23:35:31
Yes people. Paulina Eriksson chockar igen! Denna gången blev det dreads. Har egentligen alltid haft drömmen om att en dag skaffa dreads så jag körde efter mitt livs motto "no risk no fun" och så var det gjort. Dom är inte riktigt perfekta än imed jag precis gjort dom men om några veckor då kommer det bli nice. Förhoppningsvis, om jag inte hinner ångra mig innan dess. Här kommer bilder iallafall.

Before:



After:


I'm happy :D /Pe

vem vinner?

Publicerat 2008-12-12 klockan 21:21:04


VEM VINNER IDOL 2008?
Enligt mig:
Röstmässig vinnare, Kevin utan tvekan men på ett sätt tycker jag Alice eftersom Idol handlar om att slå igenom och imed Kevin flera gånger varit med i Melodifestivalen för Malta så tycker jag inte riktigt att det är rätt att han vinner. Men jag hejar på han iallafall :P Haha. Detta är spännande!! /Paulina

Som sagt, det snöar!

Publicerat 2008-12-12 klockan 10:47:58
Det började snöa i lilla Skåne igårkväll och nu när jag tittar ut genom fönstret ser det ut såhär:




Hur mysigt?

Idag börjar jag inte förrän klockan 1, så jag fick en rejäl och välbehövlig sovmorgon idag. Nu hade jag tänkt att göra vid både mig och mitt rum så mycket jag hinner, bussen går nämligen kvart över 12. 

Ikväll blir det årets första julbord för min del, med min pojkväns jobb på Åhus bowling. Det blir nog trevligt. Självklart tar jag kameran med mig! Ha en alldeles underbar fredag allihopa! Puss&Kram Josefine

Jag ser det snöar...

Publicerat 2008-12-11 klockan 22:44:54
Så jäkla mysigt ute nu, this is winter :)

Föreställningar

Publicerat 2008-12-11 klockan 16:44:24
Herregud vad trött och hungrig man kan bli efter 2 föreställningar. Var ju på möte inför julavslutningen klockan halv 12 och sedan hade vi samling på Slättängskolan klockan 1. Kom precis hem nu och snart ska jag och André köra till Yngsjö. Kommer bli en slapp dag och föhoppningsvis lite bakning också :P


Bild från en föreställning förra året.

Börjar känna julklappspressen nu, får ge mig ut i helgen på jakt, eller satsar jag bara på en enkel och slapp nätshopping. Handboll på tv nu, Ciao
/pe

bedtime

Publicerat 2008-12-10 klockan 23:08:47
Dags att sova, ikväll igen. Brukar oftast vara det vid denna tiden, ovanligt eller? ;) Var en runda i Åhus vid 7 tiden för att se mina brors handbollsmatch mot Lugi. Tyvärr blev det en förlust.. Imorgon börjar jag inte förens hav 12 så känner ett litet bud på att inte sova än utan kolla ett avsnitt CSI först? får se hur trött jag är när jag lagt mig. Natti natti ♥ /P

Mary-Kate

Publicerat 2008-12-10 klockan 21:40:41


Puss&Kram Pe

Nobeldagen!

Publicerat 2008-12-10 klockan 17:48:41
Tjena! Idag har det varit en relativt slapp dag i skolan. Började med svenska där vi hade en skrivuppgift. Efter det hade vi en håltimme på ca. 3 timmar. Då passade jag, Therese och Mikaela på att gå på stan och sedan satte vi oss på ett fik och fikade, pratade och bara slappade. Sedan hade vi Nutida Konst och kom även Elin på besök. Trevligt. Därefter hade vi danslektion och genrep inför morgondagens skolturné som vi ska på! 

Denna jeansskjortan fick följa med mig hem. 298:- på H&M Herr. 

3 julklappstips till mammor

Publicerat 2008-12-09 klockan 19:45:21
LYX

Ett ursnyggt halsband med ett guldhjärta och en ursnygg låda till. Priset är dock inte lika underbart som själva prudukten. Paketet går på hela 750 kr och kommer ifrån Kyssjohanna.se

MEDEL


Floating
Upplev total stillhet och fullständig avslappning i floating-tankens behagliga värme. Floating innebär att du ligger i hudvarmt saltvatten och flyter i ett viktlöst tillstånd, samtidigt som hjärnan får vila från omgivningens ljud och ljus. Detta är en av de nya trenderna inom avslappning.

• 45 minuters floating ger psykisk och fysisk avkoppling.
• I floating-tanken blir du tyngdlös som i rymden.
• Motsvarar 4-8 timmars djupsömn.
• Floating är en genväg till meditation.

Det kostar 500 kr och finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Kalmar, Karlstad, Norrköping, Borås, Boden, Höganäs (Kullaberg).

BUDGET


Ljuvlig chokladfondue i fin stengodsburk från Frankrike! Burken är 7.5 cm hög och innehåller 100g choklad. Frukt och pinnar ingår ej. Värm i vattenbad eller i mikron, doppa fruktbitar och njut. Perfekt som dessert efter en mysig middag! Kostar 110  kr och kommer ifrån bluebox.se

Hoppas detta kan vara till någon hjälp. Vill ni har fler tips till andra familjemedlemmar eller liknande är det bara att säga till. Hugs/P

Shopping i göteborg

Publicerat 2008-12-08 klockan 22:02:45
Här kommer all min shopping från vår lilla tripp till Göteborg.

Alla kläder samlade i en påse.

Hipsters och necessär från Hm, Mössa och svart ring från Topshop och rosa ring från Wedins.

Hasduk och rosa tröja från Monki.

Rosa stickad tröja och rosa väska från Gina Tricot.

Svart sammetkjol från Monki.

Silvriga hjärtformade öronhänge från Prickig katt.

KRAM PAULINA.

Bilder från Pink Party!

Publicerat 2008-12-08 klockan 21:40:11
Hej på er! Här kommer som lovat en del bilder från Pink Partyt i Göteborg i helgen. Blev dock inte så jättebra-bilder med min lilla kamera där inne i mörkret, men här har jag valt ut några av de bästa och de som är mest tydliga.


Utklädda till Amanda & Chung, väldigt likt ;)


Visningen av deras egen kollektion av märket wig. Alla var supersnyggt stylade och sminkade.


Här är min favorit, helt klart det bästa plagget. Åh, så snyggt!

Paulina i sin coola paljettmössa!

Here I am!

Chung i sitt extremt rosa hår. Riktigt snyggt sminkad var hon!


En bild på Amandas snygga klänning!


Xider Winter, riktigt goda. Första gången jag smakade den. (Jag vet att jag är lite seg i svängarna :p)


Bild från aveny.se


P&K Josefine

Måndag

Publicerat 2008-12-08 klockan 14:36:01
Hallå allesammans.
Idag är det måndag och ny vecka. Inte alls långt kvar till jul nu och jag har inte köpt en enda julklapp :s känner spontant att jag ligger lite efter. Idag har det inte hänt något allt för speciellt. Lektioner som vanligt och träna gymnasterna halv 6 till 8. det är en helt vanligt måndag det vill säga. André kommer väl strax hem och då har jag bestämt att vi ska laga lite mat för jag är dö hungrig. När man talar om trollen, nu kom han precis genom dörren so i got to go.. Peace! /P

PS. Läggen in mina inköp från Götet efter maten om jag hinner. 

Bilder från götet

Publicerat 2008-12-07 klockan 22:17:57
Från dag ett:

Ett ofantligt långt tåg som kom förbi i Hässleholm. Stod en väldigt lång stund och bara kollade på det medans jusse skrek på mig att ta upp kameran och efter vi stått där säker en halv minut tog jag upp kameran och dokumenterade händesen.


Josse, packat och klar i väntan på tåget :)

Från dag två:


Målning av naglar innan Pink party.


Sminkning till Pink party.


Våra outfits innan Pink party.

Nu är vi äntligen hemma efter en längre än förväntad tågresa. Tåget vi plannerade att ta var fullbokat så vi fick boka ett annat som tog hela 4,5 timmar. Bilderna från själva festen har josse så ni som vill ha ett försmak kan kika in på aveny.se och klicka på Vimmel. (Mer om festen kommer i samband med bilderna). Godnatt, Kram Paulina

The day after

Publicerat 2008-12-07 klockan 10:00:54
Godmorgon godmorgon :)
Vi är jätteledsna för dålig uppdatering, men det blev så himla mycket fixande med kläder och annat när vi kom upp hit så vi har inte varit hemma i lägenheten så mycket. Men håll utkik under dagen här så kommer självklart en uppdatering med vad vi tyckte om festen och lite bilder.

Jag sitter just nu och kollar tåg (medans de andra sover), nej vi har inte bokat det än. Men det lutar åt att vi tar ett tåg hem som går ca halv två. Så sen är det bara att packa ihop våra extremt TUNGA väskor (som kommer bli ännu tyngre sen vi kom upp hit :p) och åka hem mot Skåne igen!

Vi hörs senare!
P&K Josefine

LÅng dag på stan!

Publicerat 2008-12-06 klockan 17:35:29
Phuuu, nu har vi äntligen kommit till lägenheten efter en heldag på stan. Danne sa det ganska bra "Hur jävla mycket har ni handlat egentligen?" Okej, det blev en hel del :p (bilder kommer i nästa inlägg).

Igår kom vi upp ganska sent så det blev bara en snabbvisit på stan. Efter det gick vi på bio och såg Twilight. Att rekommendera! Nu sitter vi med varsin cider framför datorn och strax göra oss i ordning. 





Hälsning från Göteborg!

Publicerat 2008-12-06 klockan 00:43:07







today

Publicerat 2008-12-05 klockan 09:10:36
Packat och klart!! Väskan spricker snart men det är sånt man får ta haha :) Dansen börjar 10.20 sedan blir det en snabb lunch innan tåget går. Det kommer bli en helt fantastisk helg :) Later, /P

Trött som aldrig förr!

Publicerat 2008-12-04 klockan 22:53:00
Phuu, nu är jag hemkommen från jobbet. Gud vilken lång dag, jag är helt slut. Nästan så jag inte orkar packa. Har börjat lite smått nu men är långt ifrån klar. Vet inte riktigt allt jag ska packa med mig, men det blir nog bra! Så nu måste jag fortsätta om jag överhuvudtaget ska få någon som helst sömn. Godnatt! 

Ni kommer kunna följa med oss under hela Göteborgresan här på bloggen, vi kommer uppdatera så mycket vi hinner och kan! Givetvis är våra kameror nerpackade så bered er på mängder med bilder!



P&K Josefine

What a feeling

Publicerat 2008-12-04 klockan 19:15:08
Sådär ja, nu var man precis hemkommen från frissan. Har färgat utväxten vilket tog lite längre tid än jag tänkt. Får ta och snabba mig nu med att packa inför Götet för snart kommer André och hämtar mig. Imorgon har jag danslektion på morgonen och sedan bär det av !!!! What a feeling ♥ kraaam Pe

Stressigt men roligt!

Publicerat 2008-12-04 klockan 09:31:55
Godmorgon! Sitter just nu i skolan, en aning tidigt då vi inte börjar förrän kl. 10.00. Denna dagen kommer bli väldigt lång. Skola från 10.00-15.15, sen ska jag ta bussen direkt till Tollarp för att jobba så fort jag kommer dit till kl. 22.00. Sen ska jag hem och packa inför Göteborgsresan (har inte börjat ännu). Jag kommer vara dödens trött för att jag ska vara i stan kl. 8.00 på fredag morgon, för att klippa och färga håret. Phuuu, det kommer bli stressiga men otroligt roliga dagar att se fram emot!

Ha en bra dag!
P&K Josefine

Pink Party

Publicerat 2008-12-03 klockan 21:18:18

Som Josefine nämnde innan så fick vi drastiskt ändrade planer för helgen. Meningen var att vi skulle gå på 3:3 (studentpartaj) men efter ett mail av Chung där det stod jag och en kompis (Josse) vunnit biljetter till hennes och Amanda Bergs Pink party blev det en total omställning. Vi har precis bokat tåg till Götet och fixat boende. Helgen kommer bli suuuper bäst men stressig. Fick akut boka tid till färgning av mitt hår och vi kommer tillbringa hela fredagen + lördagen till att hitta den perfekta outfiten. VI ÄR GLADA!! /Paulina

SNÖ I SKÅNE!

Publicerat 2008-12-03 klockan 17:16:38
Tjenamoss! Jädrans vad det snöar i Skåne just nu. Helt vitt är det! Jag gick hem från bussen och jag kan ju säga att min frilla var ju inte nådig, haha. Helt platt och blöt! 
Annars då, hade bara en lektion idag, dock var jag inte med på den eftersom det var en danslektion och jag är förkyld. Så jag satt och tittade på och lekte med Elias (en i min klass barn) som var och hälsade på. Innan dess gick jag och Paulina på stan, köpte ett par strumpbyxor, och letade desperat efter en speciell outfit. Berättar mer om det sen, kan bara säga att helgen inte kommer bli som den från början var planerad ;)

Nu ska jag gå ner och hjälpa till med maten, hörs senare! Kram Josefine

Äventyr

Publicerat 2008-12-02 klockan 20:25:40
Efter en runda med Wilma och ett fynd på Clas Olsson (en kameraväska för endast 250 kr) blev jag och André blev upphämtade av mamma kvart i 5. Tanken var att vi skulle åka och kolla på min kusins gymnastikuppvisning i Farstorp men i Hässloholm fick vi andra planer. Utan vi visste ordet av det var vi fast i en lååååång bilkö utan att ha en aning om vad som hade hänt. Klockan gick och vi böjade bli lite smått stressade. När vi suttit fast i 15 minuter hörde vi en varning på radion. Två lasbilar hade krockat och det var kö i flera kilometer. Otur säger jag bara!! Efter 40 minuter rullade vi förbi olycksplatsen och jag hann bara ta 2 ynka bilder :(



Väl framme lite smått lagom sena hann vi se 5 minuter innan det var slut. Nu är vi iallafall tillbaka och jag ska förbereda mig på matteprovet jag har imorgon. Känner mig ganska säker men det är alltid bra att repetera.
/Paulina

Gårdagens outfit:

Publicerat 2008-12-02 klockan 20:19:09

Byxor - ZARA
Linne - BikBok
Kofta - En gammal från Vero Moda
Sjal - Cubus
Mössa - Vero Moda
Väska - Second hand (nyinköpt!)
Kängor - Din Sko

P&K Josefine

Julklappstips!

Publicerat 2008-12-02 klockan 17:51:08
Idag slutade vi tidigare än på väldigt länge. Vilket var väldigt skönt! 
Jag har gått och blivit förkyld också, så typiskt. Vill verkligen inte bli sjuk! Så ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. (Lägger in lite bilder, förhoppningsvis ikväll, när jag har fått dem av Paulina).

Tänkte tipsa om en smart julklapp! Ett halsband som Sophie på Stureplan.se har designat. Tanken bakom det är för att stoppa våldet mot oss kvinnor. Smart och faktiskt väldigt snyggt! För mer info och pris läs här!

bild: Sophies blogg

/ Josefine

fel av mig..

Publicerat 2008-12-01 klockan 22:53:40
Precis när jag var helt klar och hade föreberett mig på ett inlägg med massa bilder från helgen kom jag på att jag lagt in dom på min dator som är HEMMA!!! Men som tur i oturen så har jag iallfall en dagens outfit att bjuda på.



Leggins från Monki
Grå stickad poncho från Cubus, Ny!
Vita Converse från Stadium
Jacka från Vero Moda
Väska från Sandelins





/Paulina

Stress

Publicerat 2008-12-01 klockan 20:37:17
Kom nyss hem från träningen.. Ska äta, duscha och sedan kommer ett späckat inlägg med bilder läggas in :) See you soon /P
RSS 2.0