Akuten!

Publicerat 2008-11-30 klockan 12:58:10
Hej på er :)
Igår var jag bjuden på Paulinas kalas i Yngsjö, vilket var mycket trevligt. Hennes släkt är så rolig :p Efter det åkte jag hem till henne en stund och sedan kom Jonna och hämtade mig. Hann inte vara hemma så lång stund förrän min pojkvän kom hem till mig. Satt och tittade på film och plötsligt fick han jättesvårt för att andas men också otroligt ont i bröstet (astma/allergi). Så det vara bara till att ringa Taxi-Jonna igen och åka till akuten. Väl där, efter en bra stund, fick han diverse mediciner. 

Det gick alltså inte att undvika att skratta lite. Åt akut-personlen. Man kan ju undra om man har kommit till en akutmottagning eller om man har tagit en kölapp på apoteket med 50 st före i kön. Nej vi kommer bara in med en som har jättesvårt att andas och ont i bröstet, men fråga ni efter patientbricka, om hans adress stämmer, vem hans kontaktperson är, förflytta honom till ett rum och ta pulsen, fråga SAMMA frågor en gång till, sedan kan vi sitta på en brits i 20 minuter och vänta på att få någon som helst hjälp! Tur att man inte är döende.

Nog om det! Nu ska jag gå ner och äta en sen frukost, hoppa in i duschen och göra vid mig för sedan blir det jobb för min del. Ha en trevlig söndag! Kram Josefine

Firmafest/18års kalas

Publicerat 2008-11-29 klockan 11:49:51
Igår var det Ikano bankens julfest och självklart var det jag och josse som hade hand om baren. Bilder med mera kommer senare eftersom jag ska ha mitt 18års kalas idag klockan 2. För övrigt så blev det lite shopping igår med, även de bilderna kommer senare. Nu måste jag göra vid mig. KRAM PAULINA

inspiration

Publicerat 2008-11-28 klockan 09:44:26
Hon är perfekt!!!
Jag är avundsjuk!!!

Bild: Rumi

/P

Bilderna

Publicerat 2008-11-27 klockan 17:42:27
Hej hej hej! 
Idag och imorgon har vi rena projektarbetsdagar i skolan som bryter det vanliga schemat. Så idag bestämde jag och Paulina oss för att ta sovmorgon innan vi träffades i stan för att fixa och trixa med vårt projektarbete.

Ikväll ska jag bara ha en lugn hemmakväll, vilket ska bli otroligt skönt.


Fick även bilderna av Paulina idag, kanske inte den bästa bilden på resultatet, men 
jag får ta en bättre sen :)




I love it ;)

NI missar väl inte?

Publicerat 2008-11-26 klockan 19:04:58
Ni missar väl inte Bonde söker fru om en timme?
Jag kommer sitta bänkad iallafall ;)


(bilderna på min tatuering kommer upp så fort jag har fått de av Paulina)
/Josefine

Strul med bilderna

Publicerat 2008-11-26 klockan 06:52:34
Godmorgon!
Självklart så har ju jag också tatuerat mig, som ni säkert förstod. Paulina skulle skicka alla bilderna till mig igår, men det funkade inte. Så förhoppningsvis idag ska ni givetvis får se min tatuering också :)

Ha en bra dag! Kram Josefine

tatuering

Publicerat 2008-11-25 klockan 21:01:52
De ni.. Idag small det. Klockan 5 hade vi bokat tid till tatuering på Pirate Island i Kristianstad, ett riktigt trevligt ställe faktiskt. Har inte tid just nu att berätta alla känslor vi hade men jag kan ju erkänna att vi var ruskigt nervösa!! Det var helt galet. Gåshud, pirr i magen och skratt var vad dagen bestod av. Lite bilder blev det också, med min nya systemkamera ofcourse.




Vad tycks??
SJÄLV ÄLSKAR JAG DEN!!!
/P

18 18 18 18 år..

Publicerat 2008-11-25 klockan 11:38:50
Fick världens bästa födelsedagspresent i natt. Fick en Systemkamera (Sony a300 med tillbehör och rubbet) och pengar till körkort av mina föräldrar. Dom kom ner och väckte mig och André efter kl 12 så jag skulle kunna ladda batteriet under natten för natt kunna använda den idag. Värsta hi-tech skärm och allt, är super nöjd!! Såhär ser den ut:

Fick även en sak av Älsklingen men den kan jag tyvärr inte avslöja än :)
Snart ska jag gå och möta upp Josse sen blir det prov för hela slanten..
KRAM FRÅN 18ÅRINGEN ;)

DEN BÄSTA BLIR 18 IDAG!

Publicerat 2008-11-25 klockan 10:22:54
Godmorgon!
Har faktiskt sovit rätt så gott i natt må jag säga, däremot har jag haft de mest konstiga drömmarna. Att Paulina var gravid exempelvis. Snurrigt.
Men jag har varit lite nervös sedan jag vaknade. AHHHH! Okej. Lite mer än lite då!

Idag fyller även min lilla fis hela 18 år! GRATTIS VÄNNEN! Som du har längtat :p Denna dagen kommer bli så bra ;) 


En av alla våra hel-crazy- days, remember? ;) HAHAHAHA. L&L föralltid <3

No sleep tonight!

Publicerat 2008-11-24 klockan 18:20:45
De här coola ljusen köpte jag i en nyöppnad ljus-affär i stan i helgen. Jag diggar de starkt! Kostade 189:- med glaset sedan 69:- för en stor flaska med lampolja som  de brinner av!

Tjena snyggingar! Jädrans vad kallt det börjar bli. Jag gick hem från bussen och höll på att förfrysa. Nu sitter jag under täcket i min säng, laptopen i knät med en massa ljus runt mig. Älskar tända ljus, finns inget bättre när det är kallt väder!

Precis som Paulina så har jag också varit hos tandläkaren idag. Jag har fått GUMMIBAND i min tandställning! Som ska göra så att bettet och käkarna blir rätt. Men usch, jag är så trött på den, vill inget hellre än att bli av med den!

Nu ska jag ta och plugga lite företagsekonomi, inget annat är planerat för kvällen. Jag kommer inte kunna sova inatt, det är en sak som är säker. Kika in imorgon så förstår ni varför!
Kram Josefine

Dagen med stort "D" närmar sig

Publicerat 2008-11-24 klockan 17:18:18
Shit alltså, jag har gått och räknat ner sedan lång tid tillbaka och om bara några timmar är det MIN stora dag. Vissa kanske inte förstår varför detta är så fruktansvärt stort för mig men har man suttit hemma varje helg när ens kompisar varit ute och festat och aldrig fått göra något själv utan godkännande från ens föräldrar så är det stort. Vet att alla andra "vinterfödda" känner samma sak.

Idag har det varit en ovanligt skön dag som började på Tingsrätten där vi kollade på en rättegång med klassen. Sedan kollade vi på en dansfilm på danslektionen och efter det var jag 1 timme på Fotolektionen och sedan stack jag till tandläkaren.

Snart eller snarare om 15 min ska jag åka och träna mina gymnaster. Näst sista träningen innan uppvisningen så det blir tuffa tag. Tänkte visa en "träningsoutfit".


Svart träningslinne från JC
Svart/Guldig Addidas jacka från Stadium
Sjal köpt på Malta
Gråa joggingbyxor från Vero Moda


HÖRS SEN, /PAULINA

tv-kväll

Publicerat 2008-11-23 klockan 17:13:30
Söndagar som brukar vara så tråkiga kommer ikväll bli en ganska trevlig tv-kväll. Det börjar med finalen av Ensam mamma söker som följs av Sanningens ögonblick och till sist Supernatural. Får nog bli en runda inom Maxi innan dess för jag kan verkligen inte sitta farmför tvn utan något att tugga på något :)

Annars har dagen flytit på, började med genrep inför uppvisningen nästa helg och sedan passade jag mammas valp tills det var dags att ta bussen till stan.



Hugs from Pe

I'm cursed

Publicerat 2008-11-22 klockan 20:32:30
Jag borde aldrig mer köpa en mobil, för varenda jäkla gång jag skaffar ny mobil så pajar den hela tiden. Det finns ingen mobil jag haft sedan jag var 13 år som jag inte fått lämna in på lagning. Och nu utan någon som helst anledning lägger touchen på min mobil av!! Kan alltså ite göra eller komma in på något förutom att svara på samtal. Snacka om att jag höll på att spricka. Jag har haft den i 5 dagar och redan är den i sönder. NOG OM DET, eftersom det inte är speciellt intressant.

Tänkte bjussa på en snygg makeup eftersom jag älskar att fixa mig till fest och andra tillställningar :)

/P

dagens outfit

Publicerat 2008-11-22 klockan 17:44:53
Lång t-shirt från BikBok
Kort stickad tröja från JC
Gråa strumpbyxor från Gina Tricot
Sjal från Cubus
Nördbrillor från Tjallamalla



























Dagens outfit

Publicerat 2008-11-22 klockan 17:33:34
Killtröja från Dressman
Klippta leggings från HM
Sjal och armband köpta på Malta
Svarta benvärmare som farmor har stickat























22/11-08

Publicerat 2008-11-22 klockan 12:19:38
Vaknade imorse runt 10 tiden då Wilma tyckte det var dags att ge oss ut i kylan på en promenad. Passade även på att åka till Grizzly och hämta ett halsband jag beställt till Wilma men när vi kom dit var det på tok för stort för henne så jag fick beställa ett nytt i läder istället.

Idag känns det som jag behöver plugga, måste lyssna klart på en ljudbok på 24 timmar och som grädde på toppen har jag två företagsekonomiprov på tisdag, PÅ MIN FÖDELSEDAG!! Det är inte rätt!

Dessutom är jag sjukt sugen på att fira jul i backen med en snowboard!!

Bilder från Österrike när vi var där i Mars.

/PAULINA

Idol-Anna

Publicerat 2008-11-21 klockan 23:15:31

Vem tyckte ni skulle åkt ur kvällens Idol? Var det rätt att Anna åkte?

Jag är minst sagt kluven. Jag tycker att hon har varit bra sedan första början, men idag tyckte jag varken om hennes röst eller sångval. Robin B har jag tyckt ska åka ut sedan länge, men idag överraskade han, särskilt i sista låten. Sjukt bra!

/ Josefine

Toppen fredag

Publicerat 2008-11-21 klockan 21:11:17
Minst sagt. Började morgonen med miniföreställningar i danssalen (ett projekt vi har sysslat med nu 3 lektioner). Riktigt roligt med lite omväxling i skolan :) Dagen fortsatte med favoritlektionen webbdesign. Jag och josse gjorde allt möjligt, som ni kan se på vår nya bakgrund här på bloggen tex. Det var dock den ända seriösa saken vi lyckades med. Förstår inte hur vi kan skratta så mycket alltså. Vi har något speciellt ;)

Tog en runda inom Pirate island också och fixade lite med våra beställning av tatuering, det börjar pirra i magen.

Kvällen kommer jag ägna mig åt Idol, för en gångs skull. Brukar inte följa det men idag har jag inget bättre för mig. Imorgon däremot blir det förhoppningsvis full fart med Josse på stan. Har en del saker att fixa.

Funderar också på att färga mitt hår ljustbrunt igen. Tvekar lite eftersom jag precis fått håret i den mest perfekta blonda färgen..

Ha en trevlig kväll gott folk!!
♥Paulina


Monki

Publicerat 2008-11-21 klockan 08:56:56

bild: monkigirl.com

Godmorgon på er!
Just nu sitter jag i skolan. Har inte börjat än, men jag åkte bil med pappa idag, för att snön har återigen kommit till Skåne, därmed halka, därmed inget-cykla-till-bussen-väder.

Igår var vi på studiebesök i Malmö med skolan, både i Synagogan och Moskén. Ganska intressant faktiskt, men framförallt skönt att slippa alla lektionerna i skolan. (tror Paulina tog några bilder därifrån, som hon kommer lägga upp senare). Vi hann även med att luncha inne i Malmö och gå en runda på stan. Dock hade jag önskat att vi hade haft mer tid till det ;) Men jag köpte i alla fall ett par mysiga inneskor (tittade på dem i Göteborg när jag var där, men de var slut i min storlek) och den bruna "tourist-bagen" från Monki. (Bild ovan)

Nu ska jag gå till danssalen, då jag alldeles strax börjar. Ha en underbar fredag allihopa!
Kram Josefine

Paljett vs Leopard

Publicerat 2008-11-19 klockan 21:59:35

Kan inte bestämma mig vilken jag tycker är snyggast.. Men någon av dom ska jag ha
då jag går ut för första gången som 18åring. Båda snyggingarna kommer ifrån Nelly.se
/P

Ny lur!

Publicerat 2008-11-19 klockan 12:33:18
Som jag skrev innan skulle jag köpa Iphone men efter många om och men bestämde jag mig för att ta erbjudandet från Elgiganten på en Samsung f480 pink. Så det blev en lika dan som Josefines men vad gör det när man är best friends! Här har ni den iallafall.

Nu ska jag snart kila tillbaka till skolan för att ha Nutida konst (vilket suger) och till sist balett. Ps. Jag klarade matteprovet :D
-Paulina





Från Indiska

Publicerat 2008-11-18 klockan 17:50:02
 
Smyckeshängare och ljusstake.            
59,50:- & 149:-

Jag ska försöka (eller rättare sagt ta hjälp av min pojkvän) att hänga upp ljusstaken ikväll och eventuellt köper jag en till. Vi får se helt enkelt när den är på plats ..

→ Josefine

Darins!

Publicerat 2008-11-18 klockan 17:31:21
Underbar varm choklad ..

Som sagt så blev det en skön morgon på Darins med fika och planerande istället för lektion. Det tackar vi för! Kan dessutom varmt rekommendera deras varma choklad, underbart god.

Blev även en runda på stan idag med (blir ju så när skolan ligger mitt i stan). Som vanligt satte jag sprätt på pengarna, men inte på något att hänga i garderoben minsann. Utan två saker till mitt rum. Titta in snart så får ni se!

/ Josefine

Onödig morgon

Publicerat 2008-11-18 klockan 11:44:33
Gud vad jag hatar uteblivna lektioner. Fast egentligen är det ju bättre att få gå än att sitta kvar men just när det gäller första lektionen blir man ju lite smått irreterad. Hade kunnat sova 3 timmar till. Men det blev ju åtminstone en fika på Darins tillsammans med Josse. Snart börjar dansen men innan dess ska jag ta något att äta. Peace♥ /Paulina

Tisdag!

Publicerat 2008-11-18 klockan 08:50:07
Godmorgon! Måste bara säga att jag knappt kommer upp om mornarna nu för tiden. Varför blir man alltid så trött på vintern? Aja, här ser ni en skymt av dagens outfit, nu måste jag strax cykla till bussen, så vi hörs efter skolan! 
Ha en bra dag / Josefine











Nytt i garderoben!

Publicerat 2008-11-17 klockan 21:33:46
Kort stickad tröja från JC. Rea 149:-

Linne och kjol från Bik Bok, 199:- & 249:-.

Rundade även upp beloppet till 450:- och skänkte 2 kr till Rädda barnen
En bra och enkel sak att göra!

/ Josefine

Måndagsfix!

Publicerat 2008-11-17 klockan 19:53:12

Skolan idag var ganska smärtfri, bortsett från matte-provet i morse, så hade jag bara en lektion. Efter det gick jag och Paulina ett ärende i stan och sen åkte jag hem. Har hållit på att plocka i ordning på mitt rum sedan jag kom hem. Det har aldrig varit värre ( Emma är mitt levande bevis för det). Jag har fortfarande lite kvar, men detta får duga så länge!

Kika in om en liten stund så ska ni få se vad jag handlade idag! 
Kram Josefine

Gammalt ut, nytt in

Publicerat 2008-11-16 klockan 22:19:42
Har fått min 3 månader gamla samsung l170 såld nu så imorgon ska jag göra lite business med en jag känner på elgiganten sen får vi se vilken lur som följer med mig hem :D är super glad. Hoppas bara att min vanliga otur har vänt. Alltid när jag ska köpa något jag längtat efter så är det slut. Nu ska jag kolla Supernatural, Ciao /P


Mysig promenad med Wilma i Tivoliparken.
Bild: Jag

Söndags mys.

Publicerat 2008-11-16 klockan 14:04:22
Sådär, då var denna veckan förbi. Har precis varit ute på en liten tur i Kristianstad. Var på jakt efter en mobil, ett halsband till Wilma och en hundkoja. Tyvärr fick jag inga napp. Ska snart hoppa in i duschen och sedan blir det söndagsmiddag på kinaresturangen med familjen och André. Funderar starkt på film-maraton ikväll, film, godis, läsk och mys. Men det förutsätter att jag faktiskt pluggar lite matte nu under dagen. Har trots allt prov imorgon..

Skinn!

Publicerat 2008-11-16 klockan 12:32:43
Här ser ni min nya kjol som jag handlade i veckan. 400:- från Vero Moda.

Hej! Igår var det jobb för min del, 15-22. Efter jobbet kom Emma och hämtade mig i busvädret och följde med mig hem (där även hennes föräldrar var då min älskade pappa fyllde år igår :). Trötta som vi var (då båda hade jobbat), satt vi och snackade, skrattade, flammsade och bara hade allmänt mys! 

Idag är det återigen jobb för mig, samma tid. Drygt att sluta så sent med tanke på att det är skola i morgon. Men jag överlever väl. 

Min kära pojkvän har åkt till Deutchland idag, för att inhandla drycker med alkohol i (lät bättre än öl och sprit!). Jag hoppas att jag får skymt av honom ikväll då jag inte har träffat honom på ett tag. 

/ Josefine

Hemsk upplevelse

Publicerat 2008-11-15 klockan 20:23:04
Var med om det värsta igår. Tänker inte berätta hela historien för det skulle ta en hel evighet men kan ju sammanfatta det med pitbull attack mot Wilma, Full kärring, bråk, polisanmälan och mycket mer som inte går att beskriva. Var så jävla arg och rädd igår. Och jag förstår inte hur vissa folk kan bete sig så som hon gjorde igår även fast man är full. Sånna som henne ska inte ha hund, speciellt inte en pittbull!!


Min älskling<3 det är inte lätt att vara liten.
/P

Begravning.

Publicerat 2008-11-14 klockan 16:17:30
Min fredag har dessvärre inte varit lika rolig. Har varit på begravning, finns väl inte så mycket mer att säga om det mer än att det är bland det värsta jag vet. Men det var en fin begravning.

Det bästa är att alla mina syskon är samlade, vilket inte händer allt för ofta. Så nu ska jag passa på att umgås med dem innan de åker igen .. Sen är det ju Idol och det ska jag inte missa! Ha en bra fredag allihopa.

/Josefine

Finally Fredag

Publicerat 2008-11-14 klockan 16:09:46
Redan fredag vilket innebär endast 11 dagar kvar till min efterlängtade dag. Hade dans-projekt i morse och efter det Matte b. Och nu ska jag säga något jag kommer ångra, det var kul :D Räknade i raketfart och blev klar före alla andra. Ikväll ger jag mig ut på Iphone jakt, har några på gång. Jag SKA äga en sån. So wish me good luck!


/Paulina

Torsdag.

Publicerat 2008-11-13 klockan 18:14:09


Godkväll på er! 
Idag har jag varit i skolan, gått lite på stan, men det bästa av allt är att jag har gått på ansiktsbehandling. Jag frågade storsyrran för någon vecka sedan om vi inte kunde göra något sådant ihop. Så idag hade vi tid på Ren Hud. I behandlingen ingick peeling, skrubb, ansiktsmask och vaxning och färgning av ögonbrynen. Jag blev helnöjd med ögonbrynen. Ansiktsbehandlingen var skön, tyvärr kan jag inte jämföra det med något då jag aldrig varit på det innan!

Stickad tröja & gråa byxor från H&M, halsduk Cheap Monday och mina gamla stövlar som jag inte minns var dem kommer ifrån.

/ J

Jag idag:

Publicerat 2008-11-12 klockan 19:08:16
Lång tischa och skärp: BikBok
Leoparleggings och jacka: GIna Tricot
Sjal: Cubus
Skor: Din Sko


/ J

Öppet hus på C4!

Publicerat 2008-11-12 klockan 18:28:57
Som sagt så hade vi Öppet Hus i skolan igår. Det började med att vi dansare käkade tillsammans i lilla danssalen. Sedan gick vi för att byta om och repa lite. 18.00 började första "föreställningen", 19.00 körde vi igenom programmet igen för nytt folk. En trevlig kväll faktiskt! Dock var jag helt slut på kvällen när jag kom hem, därav inget bloggande ..

Här kommer lite bilder från kvällen:

Paulina, Therese och Mikaela i lilla danssalen. 
Lärarna hade beställt varsin sallad till allihopa.

Sen var pyroman-Josse igång. Jag måste ju bjuda på min små trick ;)

Två av våra lärare pratade lite om dans-linjen och presenterade våra danser.

Jag, Paulina och Tessan ..

Denna bilden får avsluta kvällen :)

/ J

C4, öppet hus

Publicerat 2008-11-11 klockan 22:31:09
09.40-19.30 gick vi i skolan idag. Puh säger jag bara. Inte nog med att man haft morgonen/förmiddagen fullspäckade av lektioner, när de väl var avklarade och klockan slog 4 var det dags att förbereda till  "öppethus-föreställningarna". Det var faktiskt kul men man blir riktigt slut :) Förhoppningsvis lägger Josse in bilderna ikväll eller imorgon också.

Nu har jag precis kommit ur duschen och ska se vad som visas på tv! SES.
/P

15 dagar kvar!

Publicerat 2008-11-10 klockan 23:10:51
Nu jäklar är det inte långt kvar. Har gått och räknat ner till min födelsedag sen det var 120 dagar kvar!! Och nu är det endast 15. Som Josefine berättade innan så ska vi gadda oss också och jag är riktigt nöjd över hur jag planerat min. Längtar så att jag nästan spricker, men när dagen väl är där så kommer jag nog vara nervösare än någonsin.

Nej ni, dags att skippa snacket och somna till min och josses favoritfilm istället (dumpad). Det har trots allt varit en händelserik dag fylld av trötthet, skola, skratt, galenskaper, funderingar och gymnastik. Sov gott allesammans!


/Paulina

Ny!

Publicerat 2008-11-10 klockan 18:25:20


När jag gjorde ett ärende inne på Ur & Penn idag upptäckte jag att denna fina JET SET-klockan var på halva priset och nedsatt till 300 :- så jag slog till. Vad tycker ni? 

Kram Josefine






TATTO

Publicerat 2008-11-10 klockan 18:07:53
Idag började min dag med en stressig morgon tillsammans med min extremt morgon-trötta pojkvän. Sedan var det skolan som gällde. Började med Arbetsliv & Säkerhet, där vi redovisade en liten uppgift, därefter hade vi danslektion. Vi övade på en dans och lite kombinationer som vi ska visa upp i morgon då vi har Öppet Hus i skolan från 17.30-19.30.

När jag och Paulina sedan kommit underfund med att vi inte hade vår sista lektion gick vi ett ärende på stan. Efter det kollade vi läget på två tatuerings-ställen (då vi har bestämt oss för att vi ska tatuera oss). Vi satt ett tag och kollade igenom lite böcker, snackade med de som jobbade där, så vi bokade faktiskt tid på ett av ställena. Väldigt snart må jag säga! Så nu gäller det bara att bestämma oss för vad vi ska tatuera ..



bilder: jag


/ Josefine

Julmässa!

Publicerat 2008-11-09 klockan 20:06:31
Idag är det ju alla våra pappors dag! Min dag började med Julmässa på Yllan tillsammans med Paulina. Vi strosade runt bland tomtenissar, hantverk och pepparkakor. En mysig start på dagen! Efter det åt jag middag med familjen och firade världens bästa pappa. Sedan åkte vi hem till farfar i Sölvesborg på fika och nu ikväll åkte jag hem till min morfar också.

En trevlig dag med god mat, massor av kakor och trevliga människor :)







Kram Josefine

Planer.

Publicerat 2008-11-09 klockan 16:11:54
Gud vad roligt det är att så många läser denna blogg redan. Vill också informera er om att nästa vecka börjar vi med streetstyle i Skåne-området. I framtiden kommer vi också annordna tävlingar och annat skoj. Så, hoppas ni fortsätter att ta del av vad vi har att erbjuda och att ni kikar in då och då. Kram Paulina

Helt rätt!

Publicerat 2008-11-08 klockan 14:53:09

bild: tv4.se

Såg ni Idol igår? Jag gjorde och jag tyckte faktiskt att det var rätt att Lars åkte. I början tyckte jag han var cool och att han hade en speciell och egen stil. Men efterhand tycker jag bara att han har blivit konstig, sjunger sämre och jag har helt ändrat uppfattning om honom.  Så jag tyckte det var helt rätt! Vem tyckte ni skulle åkt ut?

/ Josefine


Älskar håret

Publicerat 2008-11-08 klockan 12:19:47

/Paulina♥

Dans i skyltfönster

Publicerat 2008-11-07 klockan 20:26:18
Herregud, satt och kollade igenom gamla bilder på datan och titta vad jag hittade. Bilder från förra året på min 17års dag då jag, Josefine, Mikaela och Therese dansade i Scoretts skyltfönster med skor där ifrån och kläder från Donna. Shit va roligt vi hade. Får bli fler sånna saker i framtiden.

Kvällen? Jo, eftersom jag tyvärr ej fyllt 18 år än så får jag inte komma in på 3:3 ikväll (fest för studenter) så jag ska trösta mig framför tvn med massa godis, läsk och André.


/PAULINA

Ett steg närmare

Publicerat 2008-11-07 klockan 14:55:42
Halv 12 var det vår klass tur att prova ut studentmössor. Man kan knappt tro att det är sant. Man har gått så måga år i skolan och om bara några månader är allt över. Mitt och Josefines paket blev lite dyrare än andras haha. Slutade på runt 1300 kr men eftersom vi efteråt kom på att där var väldigt många onödiga saker ska vi nog ringa och göra om vår beställning.
Kan iallafall visa själva modellen vi bestämde oss för, Svea heter den. Vi ska även ha vårt namn till vänster (i guld) och till höger C4 Dans. På baksidan ska vi ha broderat på det vita "Student 2009". De kommer bli super fina.

Ett steg närmare och utan att vi vet ordet av det så är snart den stora dagen kommen!! /Paulina

Tips!

Publicerat 2008-11-06 klockan 21:55:25
Följer ni galan? Hur bra som helst i alla fall. När det är paus så kan man följa det backstages med Perez Hilton här!


/Josefine

3 minuter kvar .

Publicerat 2008-11-06 klockan 20:53:52
Nu är det bara 3 minuter kvar till live-sändningen i Liverpool ..


/Josefine

EMA!

Publicerat 2008-11-06 klockan 19:12:12

Ni glömmer väl inte EMA-galan ikväll?

/Josefine

Godmorgon

Publicerat 2008-11-06 klockan 10:02:28
Godmorgon. Idag är den stora dagen, matteprovet. Har precis ätit frukost och tagit en morgonpromenad med Wilma i Tivoliparken. Ganska skönt väder ute. Inte för kallt och inte varmt. Religionen börjar 10.15 så det är ganska lugnt. Ska borsta tänderna och sedan bege mig.

Försmak på dagen outfit kommer också:

Nya leopardleggins och ny vit tee, till det min nya svarta jacka och vita converse!
/Paulina

Tidigt i säng ikväll

Publicerat 2008-11-05 klockan 22:55:19
För ovanlighetens skull ska jag lägga mig lite tidigare ikväll, mest på grund av att jag har ett superviktigt och avgörande matteprov imorgon. Dagen har gått åt till att plugga men känner inte mig mycket klokare för det så önska mig lycka till! Godnatt! /Paulina

Dagens trötthet är inte okej!!

Publicerat 2008-11-05 klockan 00:09:09
Vilken dag, säger jag bara! Finns inga ord som kan beskriva hur rolig, galen, trött, blött, kallt, skrattig, tråkig och lång denna dag varit. Efter ett kvickt och klokt beslut av mig igår sov jag hos Josefine i Tollarp för att få några minuters längre sovmorgon. Vi skulle alltså till Lunds universitet med skolan, från 8.00 till 16.00. Det värsta var ändå att när vi kom dit fick vi veta att det ens inte var obligatoriskt.. Men vi hade lika kul för det! Jag och Josefine letade oss ut till Nova Lund och shoppade några timmar och åkte sedan tillbaka och fortsatte i samma spår.

För mig blev det en jacka från Vero Moda, en tee från Gina och även ett par leopardleggins från Gina. Lagom mycket :) (Bilder kommer senare eftersom jag och Josefine vaknade upp trötta som troll och blev förföljda av denna epidimi hela dagen). Godnatt!
/PAULINA

Tänd ett ljus!

Publicerat 2008-11-04 klockan 20:22:35


Jag är nog en form av en periodare. Eller rättare sagt, det är precis vad jag är! Titta tillexempel på frukosten. Innan åt jag ALLTID fil & flingor. Nu har jag inte ätit det på all evighet, nu är det bara mackor som gäller. Samma sak gäller årstiderna. Jag älskar sommaren! När sommalovet var slut tänkte jag direkt, fy låt det inte bli kallt och vinter på riktigt länge. Nu när det är kallt, man får klä sig i varma kläder och mössa, tända ljus när det blir mörkt redan på eftermiddagen, så får det gärna vara såhär ett tag. Att tända ljus kan vara bland det mysigaste som finns!

/ Josefine


En rosa tack!

Publicerat 2008-11-03 klockan 18:45:13
Herregud, hela höstlovet är förbi. Vart tog det vägen? Hej förresten! Jag har i alla fall hunnit med en del roliga saker på lovet. Malmö med Paulina, kört halkan (vilket var hur roligt som helst!). Min bror och hans tjej kom ner från Göteborg, så när de skulle hem i onsdags igen så hängde jag med dem hem på en liten spontantripp. Och det var hur kul som helst! Det blev lite shopping samt fika på stan och sådär. Måste även berätta att jag testade sushi för första gången när jag var i götet! Det var verkligen inte äckligt, men det var ju inte det godaste jag har ätit. Så visst skulle jag nog kunna prova det igen.

Igår "flyttade" jag även från mamma till pappa, så nu står jag med packning upp över öronen som jag håller på att packa upp. Så jag uppdaterar här lite senare, så håll utkik!

ps: Måste bara berätta att jag äntligen har köpt en ny lur, en Samsung F480 och jag bara älskar den! (Se bild ovan). Pricken över i:et är att den dessutom är rosa. Fab! ds.

/ Josefine

Vill ha..

Publicerat 2008-11-02 klockan 13:39:59
Måste bara ha dessa underbara klänningar, blir galen annars!

Min personliga favorit, fy fan vad läcker , från Forever 21.
Födelsedagspresent ja?


Från Asos

Från Asos

/PAULINA

Frostig morgon

Publicerat 2008-11-02 klockan 12:40:11
Hallå i kylan.
Söndag idag vilket innebär slut på det roliga. Imorgon är det tillbaks till skolan och allvaret. Och inventeringen på Ica ikväll är väl heller inget att se fram emot, men jag överlever :) Ser genom fönstret att solen skiner så funderar starkt på at gå ut en runda. Det är hur mysigt som helst att klä sig i tjocka, stora stickade hasdukar och mössor. Nog om det, nu ska jag fortsätta plugga till mitt matteprov jag har på torsdag ♥ /Paulina

RSS 2.0